Open House

Join us for our Community Open House October 11-14 from 9:00 a.m. to 10:00 pm!

Reh-Fit Community Open House

Join us the week of October 11-14, 2022 for a tour of our world-class facility, try out our equipment, indoor track, group fitness classes, and learn about the mental and physical benefits of active living.

Schedule of Daily Group Fitness Classes Offered 

At the Reh-Fit Centre we offer a variety of daily group fitness classes that you can join during our Open House!

Tuesday

7:15 a.m. Simply Strength - Level 1 - 30 minutes

9:15 a.m. Stretch and Strength (S&S) - Level 1 - 30 minutes

9:30 a.m. Step - Level 2 - 45 minutes

10:30 a.m. Sculpt 45 - Level 2 - 45 minutes

10:30 a.m. Zumba - Level 2 - 45 minutes

12:00 p.m. Row/Core - Level 2 - 45 minutes

1:00 p.m. Full Body Stretch - 15 minutes

1:30 p.m. Total Body Conditioning (TBC) - Level 2 - 45 minutes

5:45 p.m. Bars and Bells - Level 3 - 45 minutes

6:45 p.m. HIIT - Level 3 - 45 minutes

Wednesday

6:15 a.m. Sculpt 45 - Level 2 - 45 minutes

7:15 a.m. Simply Strength - Level 1 - 30 minutes

8:00 a.m. 20/20 - Level 2 - 45 minutes

9:15 a.m. Sculpt 45 - Level 2 - 45 minutes

10:30 a.m. Cardio Fit - Level 2 - 45 minutes

12:00 p.m. Ride - Level 2 - 45 minutes

12:00 p.m. Stretch and Strength (S&S) - Level 1 - 30 minutes

1:00 p.m. Full Body Stretch - 15 minutes

1:30 p.m. Gentle Fit - Level 1 - 30 minutes

4:45 p.m. High Fitness - Level 3 - 45 minutes

5:30 p.m. Row/Weights - Level 2 - 45 minutes

6:30 p.m. Ride - Level 2 - 45 minutes

Thursday

9:15 a.m. Core Balance - Level 1 - 30 minutes

9:15 a.m. High-Lo - Level 2 - 45 minutes

10:30 a.m. C/S/Y - Level 2 - 45 minutes

12:00 p.m. Stretch and Strength (S&S) - Level 1 - 30 minutes

1:00 p.m. Full Body Stretch - 15 minutes

1:30 p.m. Row - Level 2 - 30 minutes

5:30 p.m. Core/Sculpt - Level 2 - 45 minutes

7:15 p.m. Bars & Bells - Level 3 - 45 minutes

Friday

6:15 a.m. Ride - Level 2 - 45 minutes

7:15 a.m. Full Body Stretch - 15 minutes

8:00 a.m. Simply Strength - Level 1 - 30 minutes

9:15 a.m. 20/20 - Level 2 - 45 minutes

10:30 a.m. Core Balance - Level 1 - 30 minutes

10:30 a.m. Ride - Level 2 - 45 minutes

12:00 p.m. Zumba - Level 2 - 45 minutes

12:15 p.m. Gentle Fit - Level 1 - 30 minutes

1:00 p.m. Full Body Stretch - 15 minutes

1:30 p.m. Stretch and Strength (S&S) - Level 1 - 30 minutes

5:30 p.m. Zumba - Level 2 - 45 minutes

View Complete Group Fitness Schedule Here

Facility Tours

During the Open House, facility tours will be available from 9:00 a.m. to 9:30 p.m.